Krisztina Vink-Hardy
“Omdat ontspannen genieten in Hongarije belangrijk is”

 

Krisztina Vink-Hardy is het gezicht achter HunTravel. Geboren en getogen in Hongarije woont ze inmiddels alweer 15 jaar in Nederland. Met haar ouders bezocht ze als kind al elke plek in Hongarije. En nu als moeder gaat ze met haar gezin nog heel regelmatig naar Hongarije toe.

 

Met de combinatie van de  ‘oude wortels’  in Hongarije en het nu en de toekomst in Nederland voelt Krisztina zich een gelukkig mens. In Nederland heeft Krisztina naar eigen zeggen zoveel geleerd en de belangrijkste momenten in haar leven meegemaakt, dat ze graag iets wil teruggeven.

 

En dus  is Krisztina HunTravel gestart. Om haar liefde voor het mooie Hongarije waar ze zo trots op is, te delen met iedereen in Nederland. Na een studie aan de Amsterdam World Travel School krijgt iedereen die op vakantie naar Hongarije wil van Krisztina een professioneel advies. En met haar kennis van het land en haar vele contacten in Hongarije kan zij haar klanten een unieke Hongarije-ervaring laten beleven.

 

Krisztina vindt harmonie en balans belangrijk in het leven. Door alles goed te combineren, ontstaat er rust. Dan pas kun je echt genieten en ontspannen. En dat is wat nodig is in een vakantie. Daarom zoekt Krisztina altijd naar reisoplossingen die niet alleen het mooie van Hongarije laten zien, maar die de toerist ook rust geven. Omdat de afstanden niet groot zijn of omdat niet alle drukke bezigheden achter elkaar gepland zijn.

 

Door rekening te houden met de mensen die op vakantie gaan en daar een mooi programma voor samen te stellen, biedt Krisztina Hongarije aan zoals het bedoeld is. Een pure ervaring van harmonie, balans en ontspanning.

 

Jó utat !   Goede reis !